120 mm kerne - pil, egetræ eller stålnet

DET GRØNNE ELEMENT®ECONOMY er en up-to-date og materialeøkonomisk version af DET GRØNNE ELEMENT®. Alle aspekter af en støjskærm er blevet gennemanalyseret med henblik på at opnå et økonomibevidst men samtidig stærkt koncept på dæmpning af støj.  Den har facader i enten tør pil, levende pil, egetræ eller metalnet. Metalnetsiden kan beplantes med pil eller anden beplantning. Denne type skærm leveres også til BYG-SELV og alle anlægsgarntnere og entreprenørere kan derfor med manualen i hånden let montere PileBygs støjskærme.

På monteringsteknikken og skærmens konstruktion adskiller den sig derfor også fra 240 mm skærmene. Skærmen består af to parallelt monterede pile-elementer, alternativt er den ene side erstattet med et metalnet eller egetræ. Stenuldskernen er begrænset til en selvbærende 120 mm kerne. Elementerne sættes direkte op på monteringsstolper. Monteringsstolperne er sat i jorden typisk med et betonfundament, eventuelt yderligere fundering kan være nødvendig på volde. I fjeld, ved bro o.l. anvendes stolpesko for fundering.

Støjskærme leveres kun til momsregistrerede.
120 mm kerne - pil og stålnet120 mm kerne - pil og stålnet120 mm kerne - pil og stålnet120 mm kerne - pil og stålnet120 mm kerne - pil og stålnet120 mm kerne - pil og stålnet120 mm kerne - pil og stålnet120 mm kerne - pil og stålnetStregtegning: pil og stålnet

Kontakt os for et uforpligtende overslag på en færdig monteret støjskærm eller en fast pris på BYG-SELV støjhegn.