Design

Piletræet udgør den bærende ide i PileByg a/s’ udvikling af pilehegn og støjskærme.  Udvalgte pilesorter er forædlet og forarbejdet til førsteklasses mærkevarer, der fremstår med en flot finish og et eksklusivt look, straks efter færdig montering.

Pilehegn og støjskærme leveres med facader i forskellige designs:
Facader i levende pil skifter farve med årstiden; grønne nuancer i vækstperioden, brune, grå-grønne eller rødlige i vinterhalvåret; små eller store gæslinger. Ny tilvækst hvert år giver en evig udvikling og forandring.

Pil til grønne løsninger bliver høstet og forarbejdet efter strenge procedurer for høst- og håndtering, korrekt emballering, opbevaring på frys samt professionel rådgivning om pilens plantning og pleje. Al levende pil leveres med 95% spiregaranti.


Støjskærme med facader i levende pil:


DET GRØNNE ELEMENT®ECONOMY 120mm. >>
DET GRØNNE ELEMENT®240mm. >>

Hegn i levende pil:


HARLEKINHEGN >>
Leveres som ’ren, rå bark’ eller ’kogt og afbarket’. Begge overflader opnår med tiden et attraktivt stålgråt look – i lighed med hårdttræ. Løsninger, der samtidig er udviklet til at være vedligeholdelsesfrie og driftsekstensive. Beplantning med vedbend e.l. er en forudsætning for lang levetid.

Til tørrede pileprodukter anvendes kun meget kraftige, nedtørrede eller kogte + afbarkede pilestammer. Rammer udføres i certificeret stål og udvalgte kvalitetstræsorter som ceder og acacia. Det sikrer lang levetid og et afgørende, designmæssigt løft til den rustikke pil.

Støjskærme med facader i tør pil:


DET GRØNNE ELEMENT®ECONOMY 120 mm. >>
DET GRØNNE ELEMENT®240mm. >>

Hegn udført i tør pil:


Flethegn / pilehegn VESTKYSTHEGN >>
LAND-ART >>