Funktion

Støjhegn og støjskærme udgør betydelige visuelle indgreb, både i byen og det åbne land. Den rigtige løsning gør derfor en signifikant forskel.

Piletræet har, igennem alle tider, hørt naturligt hjemme i vores landskab – og samtidig, været forarbejdet til mangfoldige anvendelser. Med afsæt i denne historiske tradition har vi udviklet hegn og støjskærme med nutidig funktionalitet og design.

Gennemtestede og patenterede løsninger, hvor naturens form er udviklet til at møde tidens tekniske krav og formåen; relevante godkendelser og mærkninger.
Det første, der møder øjet, er stramt flettede, tørrede og ranke pilestammer – eller: et væld af grønne pileskud, der skifter til gyldne farver i vinterhalvåret. Designet af facaderne kan varieres, men som udgangspunkt ligner DET GRØNNE ELEMENT® ikke en støjskærm.

Brug af certificeret stål, plantagedyrket hårdttræ, absorberende stenuld og meget kraftige pilestammer sikrer imidlertid ,at skærmene har kunnet udvikles og testes til optimal performance på tekniske parametre som statik, levetid og støjdæmpning.
STØJSKÆRME - DET GRØNNE ELEMENT® >>
STØJHEGN >>
Glem alt om byggemarkedernes spinkle pileflethegn eller tidskrævende ’flet-selv’ løsninger.

PileByg a/s har specialiseret sig i at fremstille helstøbte og æstetisk set attraktive designløsninger; kendetegnet ved unik finish, stor styrke og lang levetid.

Gennemtænkte hegnskonstruktioner, færdigflettede og komplette; klar til nem og enkel opsætning.
 
Pilehegn / flethegn: VESTKYSTHEGN >>
Belgisk hegn til udplantning: HARLEKINHEGN >>
Prægning af landskabsrum: LAND-ART >>