Pileflethegn - flethegn - pilehegn - Vestkysthegnet

Funktion

VESTKYSTHEGNET 0.2 er et hegn til have og park med unik finish; førsteklasses kvalitet, udviklet med afsæt i det præmierede koncept DET GRØNNE ELEMENT®. VESTKYSTHEGNET 0.2 er en opgradering af det oprindelige VESTKYSTHEGN. De flettede hegnselementer og jordsatte stolper leveres nu separat, og hegnselementet er 152 cm bredt. Det leveres i højden 1 meter, 1,5 meter og 2,0 meter. Specialmål leveres også.

Kombinationen af kraftige pilestammer, stål og lærkerammer, sikrer lang levetid og stringente linier på det flettede element - og giver et betydeligt designmæssigt løft i sammenligning med gængse pileflethegn; jordsatte stolper i robinie-træ sikrer samlet hegnet en lang levetid.
VestkysthegnSkovturVestkysthegnVestkysthegnFence and benchDetalje: stokkekvalitet

Design

Hegnet flettes i pil med eller uden bark. Stammerne er som et minimum 2 år gamle; førsteklasses sortering uden sideskud eller skader.  Al pil bliver nedtørret før flettearbejdet udføres. Det sikrer, at pilen ikke ’tørrer ind’ på hegnet og flettet derved løst.

Alle kendte svagheder fra gængse pileflethegn, pilehegn og flethegn er fjernet, eksempelvis rundstokke i træ; der flettes kun over stålrør, som er lagt ind i sidestolpen i forborede huller. Det giver en ramme med stor styrke og lang levetid.

Levetid og vedligehold

VESTKYSTHEGN 0.2 med bark har en forventet levetid på 12-15 år. Pileflethegn i pil uden bark har længst levetid. Den afbarkede pil ældes som hårdttræ, og opnår hurtigere den blanke og stålgrå lød, der kendetegner naturlig ældning af træoverflader.

Alle flethegn er udviklet og designet til at fremstå som naturhegn. Vi anbefaler derfor ikke behandling. De kraftige materialer sikrer hegnets lange levetid, men kun forudsat at man planter den vedbend ved hegnet, der leveres sammen med hvert hegn i barket pil. Stedsegrøn beplantning klæder ikke kun pil med bark. Den er også en vigtig og uundværlig del af, at et pilehegn kan opnå lang levetid. Såfremt man ikke beplanter et pilehegn vil man i stedet årligt skulle behandle piletræet grundigt med træbehandlingsprodukter for at opnå den forventede levetid.

Opsætning

VESTKYSTHEGNET 0.2  monteres på separate stolper; dejordsættes, og hvorefter pileflethegnet påmonteres efterfølgende. Der anvendes 4"x4" stolper (længe 300 cm) og vi anbefaler stolper i i robinietræ.

Stolperne placeres  C-C 163 cm eller 154 cm, afhængig af montagevalg. Der kan eventuelt afsluttes med et dækbrædt i lærk ved samlingen mellem stolper og hegn.

Dimension og levering OBS! pt. lang leveringstid

  • Tre standardhøjder. Andre dimensioner samt låger leveres efter tilbud.
  • Standardbredden for VESTKYSTHEGNET 0.2 er 152 cm.
  • Leveres med fragtmand i hele landet, direkte til stedet for opsætning.OBS! Pt lang leveringstid! Kontakt os for mere information.

Priser

Pil med rå bark/lærkerammer
Afbarket pil /lærkerammer
Alle priser er pr. fag inkl moms men eks levering
H: 1,0 m x B: 1,52 m 1617,- kr. 2134,- kr.
H: 1,5 m x B: 1,52 m 1617,- kr. 2134,- kr.
H: 2,0 m x B: 1,52 m 1930,- kr. 3168,- kr.


Design

Design pilehegn
 

 

Design pilehegn
 

 

Design pilehegn

Levetid og vedligehold

Pilehegn - Levetid og vedligehold
 

Opsætning

 

Dimension og levering

Pilehegn - Dimension og levering